jump to navigation

Luluk Hadiyanto November 25, 2008

Posted by paspitu in Kabar dari teman.
trackback

luluk

Saka Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas ing basa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika mawi basa Jawi

Langsung menyang:

pandhu arah, golèk

 Luluk Hadiyanto

 (lair Blora, Jawa Tengah; 8 Juni 1979) yakuwi pemain pebulutangkis ganda putra asal Indonesia sing dipasangaké karo Alvent Yulianto. Putra kelairan dusun Njajar, Pengkol, Kecamatan Ngawen, Blora, Kabupaten Blora saka pasangan Edy Sunarto lan Sulami iki miwiti main bulutangkis nalika umur 11 taun. Saking kepenginé bisa main badminton kaya idholané, Christian Hadinata, Luluk pindhah sekolah nyang SMP 7 Solo terus sabanjuré pindhah menyang Kudus, nanging bareng wis lumaku wolung sasi pindhah bali manèh menyang SMP 7 Solo. Pengalaman Luluk, pemain asal klub bandminton PB Djarum iku antara liya ing Piala Thomas (2004 lan 2006) sarta Piala Sudirman (2003 lan 2005), déné prestasi paling dhuwur naté dadi ranking I Dunia nalika taun 2004 bebarengan karo pasangan mainé Alvent Yulianto

Melu Pelatnas

Wektu lungguh ning bangku SMP Solo mau taun 1995 Luluk dipercaya mèlu pelatnas junior ing CipayungAbot marang pendhidhikané Luluk kepeksa mondhar-mandhir Solo – Jakarta kanggo ngayahi tugas latihan badminton lan nerusaké sinauné. Taun 1999 Luluk dipanggil mèlu Tim Nasional senior.

Prestasi

Medali Perak, Asian Games 2006

Medali Perunggu, Kajuwaraan Donya Anaheim 2005

Semifinalis, All England 2005

Ranking I Donya 2004

Juara I Indonesia Open 2004

Juara I Korea Open 2004

Tandha kaurmatan

Luluk naté dianugerahi tadha kaurmatan saka Presiden RI yakuwi arupa:

Parama Krida Madya taun 2004

Parama Krida Utama taun 2005

Uga Pirsani

Wikipedia Id : Luluk Hadiyanto

Wikipedia En : Luluk Hadiyanto

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: